Tänään on:

21.12.2014

Sää Etelä-Karjalassa

-3 °C

S-Etukortti

House of Bars

House of Bars on neljän ravintolan kokonaisuus Lappeenrannan keskustassa. House of Barsissa voit kokea neljä erilaista fiilistä saman katon alla! House of Barsin keittiö loihtii herkulliset ruuat koko taloon aamusta iltamyöhään. Tutustu ruokalistaan Raflaamo.fi -verkkopalvelussa!

Ota yhteyttä puh. 010 7621 360.

Upside on ruoka-, seurustelu- ja bailauspaikka House of Barsin yläkerrassa. Menoa vauhdittaa DJ ja usein Upsidessa on myös live-esiintyjiä ja erilaisia teema-iltoja. Upsiden voit myös varata kokonaan itsellesi! Yksityistilaisuudet järjestämme toiveittesi mukaan. Uutuutena Upsidessa urheilun huippuottelut isolta screeniltä ja kolmelta erilliseltä televisiolta, mm. jääkiekon SM-liiga ottelut!

Green Apple on tapaamis- ja ruokailupaikka House of Barsin katutasossa. Meille voit pistäytyä nauttimaan herkullisista keittiön antimista tai tulla tapaamaan ystäviä kahvin tai kylmän oluen ääreen. Keittiömme palvelee joka päivä aamusta yömyöhään. Ruokalistaltamme löydät salaatit, keitot, hampurilaisateriat, etanapannut ja hapankaalimakkarat, siis varmasti hyvää syötävää joka makuun!

The Old Park on viihtyisä Irkku-baari, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia oluita ja siidereitä ympäri maailmaa. Old Park on useiden sukupolvien kantapaikka, tule viihtymään kanssamme!

Alakerrassa sijaitseva Ace Bar & Play on avoinna tilauksesta. Biljardia pääsee pelaamaan joka päivä Green Applen aukioloaikojen mukaan. 

Käy tykkäämässä Facebook sivuistamme ja olet ajantasalla tapahtumistamme ja tarjouksistamme! 

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Terveisin House of Barsin henkilökunta